Workshops

Haken en breien is nóg gezelliger in groep. Daarom organiseren we bij het Zwarte Schaap regelmatig workshops waarin we samen aan de slag gaan om leuke accessoires te haken of te breien. De prijs van de workshop is inclusief de garens en materialen, tenzij anders vermeld. Indien de materialen niet inbegrepen zijn, dien je deze wel aan te kopen in de winkel. Je haaknaald breng je zelf mee of kan je ook aankopen in de winkel.

  • Inschrijven kan tot 2 weken voor de eerste les van de workshop, waarbij je ook de keuze maakt welke garens je gaat gebruiken tijdens de lessen.
  • Je inschrijving is pas definitief na het betalen van het lesgeld of 50% van de totale workshop.
  • Drank en versnapering is inbegrepen in elke les.

Wil je jezelf inschrijven of wens je meer info over 1 van onze workshops? Klik dan op één van onderstaande knoppen, bel naar 0470/30 20 22 of vraag ernaar in de winkel!

Haarband breien


Draag je liever geen muts tijdens de winter? Probeer dan eens een stijlvolle haarband gemaakt van alpacawol! Je kan die bovendien volledig zelf maken, want een haarband breien kan werkelijk iedereen. Deze workshop gaat door op woensdag 4 en 11 januari van 20u00 tot 22u00. Deelname aan de workshop kost 35,00 euro inclusief materialen. Je dient enkel nog breinaalden van 9 mm mee te brengen of deze aan te kopen in de winkel.

Amigurumi – Sweet Noa


Sweet Noa is een schattig meisje met pijpenkrullen. Het haar wordt op een speciale manier gehaakt, daardoor krijgt het een leuk geribbeld effect, dat maakt het haar van Noa uniek. De workshop gaat door op woensdag 18 januari, 25 januari, 1 februari en 8 februari, telkens van 20u00 tot 22u00. Deelname aan de workshop kost 50,00 euro, inclusief de materialen. Enkel haaknaald 2,5 (of 3 voor de vaste hakers) dien je zelf mee te brengen.

Mandjes haken met houten bodem


Mandjes haken met Bobbiny en een houten bodem. Leuk voor in de kinderkamer, de woonkamer of zet er een mooie plant in. Je kan de mand haken in rechthoekige, ronde of ovale vorm of er ineens een dienblad van maken. Deze workshop gaat door op woensdag 15 en 22 februari van 20u00 tot 22u00. Deelname aan de workshop kost 10 euro per les. Het materiaal is aan te kopen in de winkel.

Haken voor Pasen


Dompel je woning helemaal onder in paassfeer met een eigen gehaakte kip, konijn of Funny in paasthema. De workshop gaat door op woensdag 1, 8, 15 en 22 maart, telkens van 20u00 tot 22u00. Deelname aan de workshop kost 10,00 euro per les, de materialen zijn aan te kopen in de winkel.

Gehaakte tas met Bobbiny


Deze tas is te maken in meerdere varianten en in elke kleur die je maar wenst. De workshop gaat door op woensdag 29 maart en 5 april van 20u00 tot 22u00. Deelname aan de workshop kost 60,00 euro en is inclusief de garens. Enkel de haaknaalden dien je zelf mee te brengen of kan je aankopen in de winkel.